Valentin Stan: Taxa de solidaritate e tăiere de salarii, Ponta v-a mințit, vă calcă în picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Stan
Valentin Stan

Valentin Stan a lansat aseară, în emisiunea sa de pe Antena 3, un nou atac împotriva liderilor USL ,Victor Ponta şi Crin Antonescu. Premierul a fost criticat pentru taxa de solidaritate, în timp ce Crin Antonescu a fost taxat pentru că face pași înapoi pe tema suspendării președintelui Traian Băsescu.

Moderatorul l-a atacat pe premierul Victor Ponta pe tema propunerii acestuia privind supraimpozitarea veniturilor mai mari de 4.500 de lei, Stan susținând că în realitate este vorba despre o tăiere salarială.

"V-a plăcut taxa de solidaritate, adică 16% peste ce câştigă bietul bugetar, adică peste 4.500 de lei? Ei, dragii mei asta este o tăiere de salarii, numai că domnul Ponta nu poate să vă spună că vă dă cu o mână şi vă ia cu două, că v-a minţit, că vă calcă în picioare, că sunteţi de nimic. Şi atunci inventează taxa fără să ştie că da, statul poate să reducă salariile bugetarilor, dar când e vorba de taxe, statul aplică tuturor cetăţenilor nu doar bugetarilor. Este în afara Constituţiei şi face confuzie între a tăia salarii şi a pune taxe pe ele. Băiatul este varză. Vreţi să vă conducă? Hai, că vă învăţ lecţia umilinţei azi, o să vă placă!", a spus Velntin Stan.

Preşedintele PNL Crin Antonescu nu a scăpat nici el de acuzele lui Valentin Stan, fiind atacat pentru faptul că dă înapoi pe tema suspendării președintelui.

"Știți că Dan Voiculescu este obsedat? Așa a descoperit prietenul nostru Crin Antonescu. Măi ce deștept ești tu Crin Antonescu! Hai că-ți demonstrez eu în emisiune că nu e așa... Tu ai niște acorduri încheiate cu PC ", a spus Valentin Stan, potrivit căruia momentul favorabil suspendării șefului statului a trecut, dar acest obiectiv nu ar trebui abandonat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite