Vadim "îl protejează" pe Băsescu de agenturile străine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

C.V. Tudor se vede în poziţia de tutore al preşedintelui pe care îl călăuzeşte printre primejdiile care i s-ar ivi în cale. Liderul PRM spune că i-a întins "dezinteresat o mână de

C.V. Tudor se vede în poziţia de tutore al preşedintelui pe care îl călăuzeşte printre primejdiile care i s-ar ivi în cale. Liderul PRM spune că i-a întins "dezinteresat o mână de ajutor" lui Băsescu, care "stă slab cu nervii"

Şeful PRM afirmă că l-a informat pe Băsescu despre un complot perfid pus la cale de PSD şi PC. Cotroceniul confirmă primirea avertismentului.

C.V. Tudor susţine că episodul din Senat nu a fost altceva decât o dejucare a unui plan al PSD şi PC de a-l suspenda definitiv din funcţie pe şeful statului. Afirmând că îi este milă de Traian Băsescu, care "are nervii slabi", liderul PRM l-a avertizat despre "complotul, ordinul, masoneriei ruse".

Citând ofiţeri de informaţii, C.V. Tudor explică calendarul planului secret care ar duce la sfârşitul lui Băsescu ca preşedinte.

"PSD şi PC vor câştiga alegerile, ei speră că detaşat, până la finalul anului îl suspendă pe Băsescu, cu câteva zile înainte va fi ales preşedinte al Senatului Dan Voiculescu, după suspendarea lui Băsescu, el se va muta la Cotroceni pentru interimat, din acea poziţie îl va instala pe Mircea Geoană prim-ministru. În 2009, această alianţă va candida la alegerile prezidenţiale cu Adrian Năstase", avertizează Vadim Tudor.

"Cam aplică planul"

C.V. Tudor spune că solicitarea conservatorilor de a ocupa postul de vicepreşedinte al Senatului este primul pas din plan.

"Planul ăsta îl cam aplică. Cum se explică altfel exagerata îndârjire a PC, care a ameninţat că îşi dă demisia din Senat dacă nu obţine postul meu", a mai spus liderul PRM.

"Eu i-am întins o mână, dezinteresat. El se uită în gura acestor papagali minoritari - Tismăneanu şi Patapievici. Nu eu sunt cel vânat", a spus în încheierea avertismentului său Vadim Tudor. El zice că prin intermediul "unor colaboratori ai lui (Traian Băsescu - n.red.) cu care ne vedem aici, în Senat", l-a informat pe preşedinte de insidiosul complot.

Consilierul prezidenţial Cristian Preda spune că vicepreşedintele Senatului l-a informat telefonic în privinţa comploturilor. "Vadim Tudor lansează tot felul de avertismente de 20 de ani", mai declară Preda.

Sorin Ovidiu Vântu: Nu am investit ca să vă agresez

Traian Băsescu i-a acuzat, la TVR, marţi seară, pe Sorin Ovidiu Vântu şi pe Dan Voiculescu că au plătit oameni ca să-l denigreze. El a acuzat "propaganda mirosind a Rompetrol şi alta mirosind a bani de la FNI". În replică, Sorin Ovidiu Vântu a spus că şeful statului "vizavi de propria persoană o părere exagerat de bună" dacă îşi închipuie că a investit 180.000.000 euro în Trustul Realitatea-Caţavencu pentru a-l agresa.

Mesajele lui Băsescu la TVR

Este un aranjament clasic (înţelegerea PDL-PRM, n.r.), dar nu trebuia făcut atunci când era vorba de Vadim Tudor, pentru că eu m-am simţit umilit când am aflat din presă că s-a făcut
Traian Băsescu, preşedintele României

Campania dusă împotriva şefului statului legată de episodul PDL cu Vadim a arătat că în timpul campaniei, minciuna la adresa oamenilor pe care nu-i simpatizează Vântu şi Voiculescu va fi axa fundamentală
Traian Băsescu, preşedintele României

Soluţia în interesul naţional este menţinerea actualei conduceri a DNA
Traian Băsescu, preşedintele României

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite