Vadim: Sunt 99% şanse ca Becali să candideze la Primăria Capitalei din partea PRM-PNG

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi vom afla dacă George Becali va candida la Primăria Capitalei din partea recent formatei alianţe PNG-PRM. Patronul Stelei a declarat că este "gata să se sacrifice" şi să candideze pentru ca alianţa partidului său cu PRM "să aibă o putere mai mare". Corneliu Vadim Tudor consideră că Becali are mari şanse să-l învingă pe actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu.

"L-am sunat pe domnul Vadim şi i-am spus că, pentru ca să aibă această Coaliţie mai mare putere, eu am să mă sacrific, dacă este de acord, să candidez chiar la Primăria Bucureştiului pentru a trage lista de consilieri şi pentru a face un mai mare procent la alegerile locale pentru Capitală. Dacă domnul Vadim spune mâine <<da, e bine să candidezi pentru coaliţia noastră>>, voi candida", a declarat Becali la România TV.

Becali este încrezător în forţele proprii şi cere electoratului o şansă pentru a-şi demonstra aptitudinile de "cârmuitor". "Mă consider mult mai puternic şi mai valoros cârmuitor decât toţi acei cârmuitori care au fost până acum la Primăria Capitalei şi cei care vor candida.(...) Eu vreau să am posibilitatea să demonstrez cum trebuie să fie un cârmuitor adevărat şi cum se conduce o Capitală", a mai spus latifundiarul din Pipera.

Partenerul de alianţă a lui George Becali, preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, a declarat în cadrul unei emisiuni de la România TV că e foarte probabil ca patronul Stelei să fie candidatul coaliţiei PNG-PRM pentru fotoliul de edil al Bucureştiului, însă trebuie să se consulte cu fruntaşii partidului său înainte de a da un răspuns ferm. "Mâine, la prânz (n.r. astăzi) voi fi în măsură să dau un răspuns", a spus preşedintele PRM. În proporţie de 99% eu sunt convins că Gigi Becali va candida pentru această alianţă la funcţia de primar al Capitalei, pentru că altul mai bun nu avem", a mai spus acesta.

Vadim are încredere în Becali şi consideră că acesta îl va învinge pe principalul său oponent, Sorin Oprescu, în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă vreţi o părere subiectivă, eu cred că Gigi Becali ar avea mari şanse să-l surclaseze pe Sorin Oprescu", a declarat europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor.

George Becali a explicat şi cum va obţine banii pentru campania sa electorală în cazul în care va candida. El spune că va face anumite artificii pentru a respecta cuantumul prevăzut de legea electorală:va da familiei şi prietenilor lui bani pe care ulterior aceştia îi vor dona campaniei sale.

Alianţa dintre cele două partide a fost anunţată ieri, iar sloganul acesteia, potrivit lui Vadim Tudor, este "Doi creştini şi patrioţi vor scăpa ţara de hoţi".

George Becali a explicat că rolurile în coaliţie sunt împărţite: Vadim ia toată deciziile electorale, în timp ce patronul Stelei susţine financiar alianţa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite