Vadim Tudor despre Dan Diaconescu: "Puradeii fără dinţi vor să ajungă preşedinţi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a afirmat sâmbătă, la B1 TV, că Dan Diaconescu este un "puradel fără dinţi", al cărui partid nu numără în realitate decât 30.000 de voturi şi a respins vehement afirmaţia celuilalt invitat în platou potrivit căreia patronul OTV i se aseamănă.

Preşedintele Partidului România Mare s-a simţit profund jignit în momentul în care celălalt invitat în studio, jurnalistul Mălin Bot, a afirmat că discursul politic al lui Dan Diaconescu se aseamănă cu cel al lui Corneliu Vadim Tudor.

Citeşte şi:

Dan Diaconescu calcă pe urmele lui Corneliu Vadim Tudor

"Mai este un aspect interesant, fiindcă l-am auzit pe domnul Vadim discutând despre ţintele politice pe care le urmăreşte Dan Diaconescu... Mie mi se pare, şi am privit recent înregistrarea dintre dv. şi Marius Tucă la alegerile din anul 2000, că Dan Diaconescu este un fel de Corneliu Vadim Tudor reîncărcat la un alt nivel", a fost afirmaţia care l-a făcut pe Corneliu Vadim Tudor să reacţioneze violent.

Răspunsul a venit prompt din partea preşedintelui PRM, care a întrebat retoric dacă Dan Diaconescu are ştiinţa lui de carte. "A stat puţin mai mult la soare, că e prea brunet ca să fie Vadim Tudor", a continuat politicianul.

Jurnalistul a ţinut să precizeze că se referea doar la o asemănare la nivelul discursului, unele lozinci fiind comune celor doi politicieni - "Jos mafia, sus patria", "Jos ciocoii!" -.

"Rembrandt este aici, aia (n.r. Dan Diaconescu) e o litografie!", a mai replicat Corneliu Vadim Tudor. Acesta l-a numit pe patronul OTV "un puradel care pozează în tribuna neamului", "farseor" şi un "agramat fără dinţi".

Enervat de discuţie, Vadim Tudor a ameninţat că va pleca din emisiune şi chiar a încercat să-şi dea jos lavaliera. Până la urmă, moderatoarea a reuşit să-l calmeze pe "tribun" şi să-l convingă să rămână.

La finalul emisiunii, Corneliu Vadim Tudor a spus că, dacă l-a jignit cu ceva pe jurnalistul din platou, îi cere scuze.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite