Vadim despre „revoltaţii” din partid: Profitori şi fripturişti ordinari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu numai că nu regretă faptul că i-a dat afară pe tinerii din partid care l-au înfruntat, dar îi şi acuză că, „profitori ordinari şi fripturişti cum sunt", i-au furat site-urile ziarelor „Tricolorul" şi „România Mare", pentru care el îşi dă leafa de europarlamentar şi chiar se împrumută să le menţină.

Urmare a boicotului tinerilor din PRM, Vadim a declarat pentru „Adevărul" că va lansa două noi site-uri, care să găzduiască publicaţiile pe care „le menţine cu greu în viaţă, pentru a-l da afară pe porcul de Băsescu".

„Vreau să strivesc licheaua pe unde-o prind! Nu iert licheaua care-mi iese-n cale!", a fost justificarea preşedintelui PRM pentru decizia de a-i da afară din partid atât pe Alina Alupoaei, cea care „nu a putut" posta pe internet ziarele patronate de liderul PRM, cât şi pe Adrian Marin, şeful tinerilor din PRM.

„Alina Alupoaei minte cu neruşinare că nu a putut posta ziarele pe site. Ea era responsabila, iar, dacă nu putea s-o facă, trebuia să delege pe cineva, cu atât mai mult cu cât fusese trimisă de mine într-o deplasare achitată de Parlamentul European. Dar ce tupeu are jigodia asta, pe care eu am trimis-o în deplasare! Mi-au furat site-urile pentru care eu îmi dau leafa de europarlamentar şi chiar mă împrumut să le ţin în viaţă, în această perioadă în care presa scrisă moare. Ţin publicaţiile astea doar să-l dau afară pe porcul de Băsescu. Este o fraudă informatică: s-a făcut stăpână pe site-urile mele şi chiar vindea publicitate şi-şi băga banii-n buzunar", a comentat vehement Vadim.

Lui Adrian Marin, care s-a plâns că ar vrea să discute cu liderul PRM, dar nu are acces la el, Vadim i-a transmis că, de fapt, nu vrea să discute cu el pentru că „nu există". „M-am săturat de astfel de tineri, care-şi doresc numai funcţii, vor să devină senatori, deputaţi, consilieri, să ia doar caimacul, fără sa facă nimic pentru partid. Adrian Marin a fost dat afară în primul rând pentru că avea o activitate foarte proastă", a mai spus şeful PRM.

„Nu vine nimeni să-mi spună mie ce să fac în partidul pe care l-am creat", a replicat Vadim, chestionat în legătură cu excluderile calificate drept "nestatutare" de tinerii din PRM. „Se va alege o nouă conducere la organizaţia de tineret şi vom avea timp suficient de organizare până la alegerile din 2012", a mai spus preşedintele PRM.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite