VIDEO Roberta Anastase, despre frauda din Parlament: O cruce care mă va marca pe mine ca om politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a dat explicaţii cu privire la acuzaţiile de fraudă de la votul pe Legea Pensiilor din 15 octombrie 2010 la emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3.

Roberta Anastase a explicat în emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3 că, în urma semnalării de către presă a unei presupuse fraude cu privire la numărul parlamentarilor prezenţi în sală, a solicitat renumărarea voturilor.

"Pot să-mi cer scuze şi o voi face oricând ca şefa instituţiei. În ceea ce priveşte responsabilitatea mea directă legată de acest lucru am ştiut să gestionez pas cu pas. În momentul în care presa a sesizat că ar putea să fie o neregulă acolo, m-am dus eu, nu altcineva, în faţa Parlamentului, şi am solicitat reluarea votului. Am supus la vot cu toţi parlamentarii prezenţi. Parlamentarii prezenţi în sală, dar şi cei care au lipsit, în momentul în care au fost prezenţi în sală şi au votat dacă să se reia sau nu votul, au spus: 'Nu. Votul acela a fost corect.' Şi aici au votat şi parlamentarii PSD, şi parlamentarii PNL", a declarat prim vicepreşedintele PDL.

După ce jurnalistul Adrian Ursu i-a spus Robertei Anastase că este percepută ca "Socotitoarea", preşedintele Camerei Deputaţilor a dat de înţeles că este conştientă de imaginea pe care o are în urma acestei întâmplări.

"Foarte mult timp de acum înainte, cu siguranţă, acest lucru mă va marca pe mine ca om politic. Asta e o cruce pe care am acceptat să o duc"
, a mai spus Anastase.

VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite