VIDEO Primarii din ţară au făcut liste cu protestatarii care vin în Capitală: „Sunt jocuri de culise. 99% moţiunea nu va trece“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Reporterii Realitatea TV i-au filmat, ieri, cu camera ascunsă, pe primarii PSD din ţară, care au organizat perfect pregătirile pentru miting. Astfel, doar din Ilfov şi Giurgiu urmează să sosească la Bucureşti peste 2000 de oameni.

Primarii au întocmit liste cu protestatarii, au pregătit pacheţele cu mâncare, băuturi şi au închiriat zeci de autobuze pentru a-i aduce pe simpatizanţi în Capitală.

Primarul din comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu, a pregătit totul în amănunt, autobuzele părăsind comuna în jurul orei 7.30. „PSD-ul organizează cam în jur de 2000 de oameni. La 7.30, autobuzul este în faţa primăriei. Am tabele cu oamenii care merg. Dacă iau oameni, trebuie sa le dau mâncare. Unul vrea să fumeze, unul să bea o cafea, unul să bea un suc, unul poate vrea să bea bere. Sunt sigur că va fi băutură. Sunt jocuri de culise. 99% moţiunea nu va trece“, a spus primarul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite