VIDEO Elena Udrea, vizitată de un urs de ziua ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea Foto: arhivă
Elena Udrea Foto: arhivă

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi-a sărbătorit ziua de naştere duminică, la Sinaia, iar printre invitaţi s-au numărat Traian Băsescu şi Roberta Anastase.

Preşedintele statului a venit însoţit de soţie şi de fiica sa cea mică, iar cei trei s-au distat foarte bine, Băsescu dansând alături de turiştii care erau prezenţi la restaurant.

„A fost o petrecere frumoasă pentru că oamenii au fost deosebiţi. Sunt oameni din Republica Moldova, din Braşov, din toată ţara, care s-au bucurat să fie alături de noi. Am primit flori şi de la prieteni şi de la oamenii din restaurant“, a spus Elena Udrea la ieşirea din restaurant.

Elena Udrea a ţinut să precizeze şi că anul 2010 a fost un an bun pentru ea. „Noul an sper să fie mai uşor decât anul trecut. În plan personal am avut un an bun, dar pentru români aş vrea să fie un an mai bun 2011“, a spus aceasta.

Vezi aici ce alte cadouri a mai primit Elena Udrea

La petrecere şi-a făcut apariţia însă şi un musafir nepoftit. În timp ce în interior se mânca şi se bea bine, la tomberonul din spatele cabanei un urs se înfrupta din resturi, conform Realitatea TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite