VIDEO Elena Udrea: Aştept ca membrii acestei comisii să demisioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Elena Udrea: Aştept ca membrii acestei comisii să demisioneze
VIDEO Elena Udrea: Aştept ca membrii acestei comisii să demisioneze

Ministrul Turismului Elena Udrea s-a prezentat astăzi la Comisia de anchetă, unde a anunţat că recuză membrii comisiei de anchetă doarece aceştia s-au antepronunţat în privinţa vinovăţiei sale şi doresc, aşa cum o demonstrează şi înregistrările apărute în presă, să-i fabrice un dosar penal.

"Din înregistrări reiese că nu am făcut nimic ilegal. Recunosc orice comisie de anghetă, dar nu pe aceasta. Am depus plângeri penale împotriva unor membrii ai comisiei. Practica acestei comisii aplică tehnici securiste", a spus Elena Udrea. 

Ministrul Turismului a refuzat să furnizeze şi alte explicaţii comisiei parlamentare şi a părăsit sala în care îşi desfăşoară activitatea membrii comsiei.

"Trebuie să aşteptaţi să fiţi întrebată pentru a lua cuvântul", i-a spus Ludovic Orban ministrului Udrea, în momentul în care a început să-i prezinte pe reprezentanţii ministerului care o însoţesc la Comisie.

"Domnule preşedinte, putem începe? (...) eu ştiam că dumneavoastră vă grăbiţi să plecaţi în concediu şi eram foarte atentă la timpul dumneavoastră, de aceea eram puţin în grabă", şi-a arătat nerăbdarea Elena Udrea, imediat după ce a intrat în sala de şedinţă.

"Stimată doamnă ministru, aveţi răbdare. Avem procedură conform regulamentului, trebuie aprobată ordinea de zi şi după aprobarea ordinii de zi vă vom audia, doamna ministru", i-a replicat Orban, precizând , totodată, că problema concediului său nu este o chestiune care să o privească pe Elena Udrea.

 "Dar să ştiţi că pentru a efectua o audiere care să scoată adevărul la iveală, să clarifice toate dubiile, toate întrebările fără răspuns, care să stabilească cu precizie toate circumstanţele în care s-au derulat toate procedurile de achiziţie, modul de efectuare a cheltuielilor de către ministerul Turismului am oricât timp la dispoziţie", a completat Orban.

"Am să vă rog doar să nu vă depăşiţi mandatul şi să aveţi grijă să fiţi în cadrul în care a fost aprobat acest mandat de către Camera Deputaţilor, domnule preşedinte", a replicat Elena Udrea.

Ea a subliniat : "Sper că veţi spune adevărul după ce se vor termina lucrările acestei comisii. M-am prezentat astăzi în faţa dvs. din respect pentru Parlament. Respect Constituţia, respect Parlamentul şi toate acţiunile mele ca persoană publică, în tot mandatul meu de ministru şi înainte, au fost în conformitate cu legile ţării".

Elena Udrea depus, cu puţin înainte de a se prezenta în faţa comisiei, o plângere la parchet împotriva membrilor care alcătuiesc comisia de anchetă.

Reamintim că Elena Udrea Comisiei, a anunţat anterior că nu va da curs invitaţiei la audieri, cât timp Comisia îşi va păstra actuala componenţa.

Ora 13.00 - Ministerul de Finanţe face precizări legate de de cazul Elena Udrea.


Ora 14.00 - Ministrul Turismului a anunţat că va face declaraţii de presă, la la sediul Ministerului Turismului.

REALITATEA.NET - Udrea s-a prezentat la comisia parlamentară de anchetă şi a solicitat demisia a cinci dintre membri

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite