Blaga: Doamna Abramburica trebuie să rezolve problema plagiatului lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Preşedintele PDL Vasile Blaga a spus, astăzi, la reuniunea de la Eforie Nord, că ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, pe care a numit-o "doamna Abramburica", trebuie să rezolve problema legată de plagiatul lui Victor Ponta.

"Doamna Andronescu, începe cu începutul! Ţi-a spus şi Senatul Universităţii că şeful tău a cam furat. Rezolvă problema! Acum numai în dânsa stă... Ştiu, greu moment! Greu moment pentru doamna Abramburica, dar asta e viaţa!", a spus Blaga, în aplauzele tinerilor din PDL.

El a făcut aceste precizări după ce unii tineri din partid s-au arătat interesaţi de strategia formaţiunii în domeniul învăţământului.

Comisia de Etică a Universităţii Bucureşti a hotărât, în iulie, că Victor Ponta a plagiat în teza de doctorat, o treime din lucrare fiind copiată, "prin preluarea integrală de blocuri de text, de rânduri sau prin inversarea unor blocuri de text în raport cu sursele".

Comisia de Etică a stabilit că teza de doctorat a lui Ponta "încalcă principiile eticii, integrităţii şi bunei conduite în activitatea de cercetare".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite