Ungureanu după căderea Guvernului: Eu personal nu mi-am spus ultimul cuvânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat vineri, după căderea Guvernului său, că a făcut destule în cele 78 de zile de mandat, adăugând că încă nu şi-a spus "ultimul cuvânt".

UPDATE 16.30 Unii miniştri sunt afectaţi serios

După trecerea moţiunii de cenzură, premierul i-a convocat pe miniştrii săi la Guvern într-o ultimă şedinţă, care a fost însă destul de scurtă pentru că Ungureanu a trebuit să mergă la Cotroceni la o discuţie cu Traian Băsescu.

"În scurta discuţie avută cu membrii Cabinetului, premierul nu a lăsat să se vadă că ar fi afectat de votul din Parlament, dar unii miniştri, mai ales din rândul UDMR, sunt serios afectaţi", au relatat surse citate de Mediafax.

Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu a căzut astăzi. Prima moţiune de cenzură înaintată de USL faţă de Executivul condus de Ungureanu a primit 235 de voturi pentru, cu patru peste câte avea nevoie pentru a fi aprobată. Vezi aici detalii!

După aflarea votului, premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că este onorat că a avut posibilitatea să conducă Guvernul timp de 78 de zile şi că rezultatul votului la moţiune este un efect al democraţiei.

"Aceasta este democraţia şi trebuie să înţelegem toate formele ei. Am fost onorat să conduc un asemenea guvern. Sunt mândru de miniştri care au fost alături de mine în Cabinet. Mă bucur împreună cu ei că am reuşit chiar şi în scurtul răstimp de 78 de zile să facem ceea ce trebuie pentru ţară, iar acest lucru se va vedea. Iar eu personal nu mi-am spus ultimul cuvânt", a adăugat el.

Mihai Răzvan Ungureanu a fost desemant de preşedintele Traian Băsescu, pe 6 februarie, să preia frâiele Guvernului după demisia lui Emil Boc.

Citeşte pe forbes.ro "Confesiunile unui premier"

Revenim cu detalii!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite