Ungureanu: Îi cer public lui Rus să vorbească despre natura presiunilor la care a fost suspus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu spune că Ioan Rus şi Victor Paul Dobre trebuiau să-şi prezinte demisiile, fiind că "adevărul nu poate să rămână nerăzbunat". Acesta consideră că e rândul primului ministru să demisioneze.

"Rus trebuia să-și dea demisia. Și-a dat-o pentru că, în fața presiunii evidenței, adevărul nu poate să rămână nerăzbunat. Domnul ministrul Dobre la fel. Mai rămâne domnul prim-ministru Ponta", a arătat fostul premier într-o intervenţie telefonică la B1 TV.

Ungureanu a declarat că, dacă Rus şi-a dat demisia de onoare, atunci fostul ministru de Interne ar trebui să vorbească despre natura presiunilor la care a fost supus.

"Îi cer în mod public să se pronunțe asupra naturii presiunilor la care a fost suspus. Dacă este o demisie de onorabilitate, aștept să-mi confirme caracterul domniei sale și prin acest lucru. Dacă presiunile de care vorbește domnia sa ar fi dus la o lipsă de reacția în ce privește referendumului, domnului ministru Rus nu i s-ar fi cerut demisia", a mai explicat Ungureanu.

Ungureanu a refuzat să vorbească despre scandalul legat de listele permanente, lăsând în seama Curţii Constituţionale să se pronunţe asupra tuturor consecinţelor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite