Ungureanu: “ Pot să-mi asum, la un moment dat, culorile unui partid”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul României, Mihai Răzvan Ungureanu
Premierul României, Mihai Răzvan Ungureanu

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, la postul public de televiziune, că va continua să rămână independent, dar că la un moment dat poate accepta culorile unei formaţiuni politice.

"Sunt independent atât timp cât doresc să fiu independent, nu înseamnă că, la un moment dat, nu pot să îmi asum culorile politice pe care simt că le pot reprezenta cel mai bine, am o libertate de opţiune enormă. Deocamdată, sunt independent şi consider că din postura pe care o am, sprijinit de o coaliţie compusă din partide politice aflate la guvernare, îmi pot permite această poziţie", a spus Ungureanu.

Premierul a arătat că postura de independent nu este foarte avantajoasă deoarece uneori simte nevoia unei susţineri politie puternice.

"Sunt şi momente în care simţi că ai nevoie de o susţinere politică puternică, o am astăzi, sunt şi momente când îţi dai seama că îţi lipseşte o legătură mult mai strânsă cu ceea ce se numeşte politică în organizaţiile locale, acolo unde actul de decizie de la nivel guvernamental trebuie foarte bine tradus", a punctat Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite