Ungureanu, în campanie cu PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a participat ieri, la Zalău, la evenimentul de lansare a candidaţilor PDL pentru alegerile locale din judeţ.

Liderii marcanţi ai partidului au lipsit de la eveniment, alături de fostul prim-ministru fiind prezent doar fostul său colaborator Gabriel Berca, ministru de Interne în Executivul Ungureanu.

„Ce vrem noi este să relansăm Dreapta, să ne regrupăm şi să arătăm că acesta este drumul adevărat pe care ţara trebuia să o ia", a declarat Ungureanu.

Fostul premier a precizat că atunci când spune  „noi" se referă la cei care „votează în numele PDL, în numele UDMR, dar şi cei care nu mai votează de ani buni pentru că nu se mai regăsesc în zgomotul de fond al politicii romaneşti."

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a subliniat că Mihai Răzvan Ungureanu nu şi-a spus ultimul cuvânt în politică, iar PDL „poate să genereze o speranţă pentru alegerile generale prin lansarea lui Ungureanu".

Prezenţa lui Mihai Răzvan Ungureanu la Zalău nu face parte din strategia oficială a partidului, fostul premier fiind invitat de fiecare organizaţie teritorială în parte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite