Ungureanu, către PDL-işti: "Staţi cu fruntea sus şi fiţi «ungurenii» mei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, duminică, la lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale, că parteneriatul cu acest partid rămâne în continuare valabil, el spunându-le totodată de la tribună democrat-liberalilor: "Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei!".

Ungureanu a spus că nu-i este ruşine cu numele lui, după "12 ani de administraţie onestă şi cinstită".

"În urmă cu câteva zile, un lider politic a încercat să mă facă de ruşine, făcându-mi numele de ruşine. Numele meu este Mihai Răzvan Ungureanu", a spus fostul premier.

El a arătat că numele lui este cel al bunicului său, care a luptat pe câmpul de luptă în al doilea Război Mondial, este numele tatălui său, care "şi-a câştigat viaţa muncind cinstit" şi al tătălui mamei sale, "care a făcut politică de dreapta".

"Cu acest nume nu-mi este ruşine după 12 ani de administraţie onestă şi cinstită. Cu acest nume nu trebuie să ne fie nimănui ruşine! Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei!", le-a spus Mihai Răzvan Ungureanu democrat-liberalilor prezenţi la Sala Polivanentă pentru lansarea candidaţilor lor în alegerile locale, conform mediafax. El a menţionat că mulţi democrat-liberali i-au spus că au speranţă în el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite