Ungureanu: ICCD poate furniza oricând dovezi că la referendum s-a furat enorm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu spune că ICCD poate furniza "oricând" instituţiilor competente dovezi potrivit cărora "s-a furat enorm" la referendumul pentru demiterea preşedintelui.

"Aş vrea să le mulţumesc membrilor ICCD care se găsesc în ţară şi în diaspora pentru atenţia care au oferit-o în ziua referendumului, modului în care s-a desfăşurat procesul electoral. Pe seama neregulilor sesizate de aceştia, pe seama disfuncţionalităţilor care au devenit evidente în anumite secţii de votare ne constituim ca probă pentru a oferi oricând instituţiilor competente dovezi că s-a furat enorm la referendum", a declarat fostul prim-ministru.

"În al doilea rând aş vrea să fac o notă pentru cei care în continuu au subliniat nevoia de acţiune civică în asemenea condiţii şi să le spunem că orice modalitate de acţiune civică pe care o găsesc potrivită şi se află în cadrele legii este în opinia noastră necesară şi trebuie să se întâmple neîntârziat", a adăugat Ungureanu.

Preşedintele Iniţiativei Civice de Centru Dreapta spune că protestul de stradă este una dintre formele prin care se poate demonstra că societatea românească nu e "oarbă, surdă şi nu tace".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite