Ungureanu: Forţa Civică este vehiculul electoral al ICCD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Partidul Forţa Civică este vehiculul electoral pentru Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta (ICCD), a anunţat, miercuri, Mihai Răzvan Ungureanu. Conducerea noului partid va fi aleasă, vineri, la Convenţia Naţională a acestui partid.

„Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta s-a născut din necesitatea coagulării forţelor civice şi politice care pot schimba România, devenind într-un timp foarte scurt una dintre cele mai mari organizații neguvernamentale din România. Forţa Civică este vehiculul electoral ce va permite membrilor Iniţiativei să-şi asume un rol activ în viaţa politică, participând la alegerile parlamentare din acest an“, se arată în invitaţia adresată de Ungureanu presei.

Partidul Forţa Civică va permite membrilor Iniţiativei să aibă posibilitatea de a participa la alegerile parlamentare din partea noii alianţe.

Pe 29 august, PDL, PNŢCD, Partidul Noua Republică, Iniţiativa Civică de Centru Dreapta şi Fundaţia Creştin Democrată (FCD) au semnat un manifest care va constitui temelia unei alianţe electorale de centru-dreapta pentru alegerile parlamentare de la sfârşitul anului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite