Ungureanu: “ Nu pot face lucruri imposibile, ca schimbarea Robertei Anastase”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Ungureanu la Iaşi
Premierul Ungureanu la Iaşi

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că, Guvernul are nevoie de opoziţie în Parlament şi doreşte să asigure un dialog cu reprezentanii acesteia, dar nu poate lua decizii imposibile precum schimbarea Robertei Anastase de la conducerea Camerei Deputaţilor.

" Nu am nicio oprelişte de dialog, am nevoie de opoziţie în Parlament, pentru că am nevoie de un termen critic de raportare la politicile pe care acest Guvern le face", a spus Ungureanu.

Referitor la ce anume este dispus să facă în aşa fel încât opoziţia să se prezinte în Parlament, premierul a răspuns că în niciun caz lucruri imposibile, precum schimbarea Robertei Anastase.

"În niciun caz lucruri imposibile, cum ar fi schimbarea doamnei Roberta Anastase din fruntea Camerei Deputaţilor. Aceasta în care domnul Ponta garantează schimbarea Constituţiei în momentul în care se va putea. Dar eu nu cred că se poate aşa ceva. Sunt convins că preşedintele Ponta ştie că este o chestiune imposibilă aici. Ceea ce se poate face este un dialog continuu cu opoziţia pe teme de interes transpartinic", a adăugat Ungureanu.

Vineri, premierul Ungureanu a declarat că este de datoria sa să discute cu opoziţia pentru revenirea acesteia în Parlament, iar un astfel de dialog va avea loc în această săptămână, în condiţiile în care vor urma proiecte legislative importante care au nevoie de dezbatere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite