Un poliţist a oprit traficul ca să treacă Emil Boc pe roşu ca pieton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Boc a trecut, ca pieton, pe culoare roşie a semaforului, după ce traficul a fost oprit de un poliţist din garda sa personală, informează Mediafax.

Premierul se deplasa de la Palatul Guvernului către filiala BCR din Piaţa Victoriei pentru a asista la semnarea primului contract din noul program "Prima Casă".

Şeful Executivului a fost însoţit şi supravegheat pe tot traseul de mai mulţi ofiţeri ai Serviciului de Protecţie şi Pază.

În momentul în care a ajuns la intersecţie, premierul s-a oprit la culoare roşie a semaforului, dar unul dintre poliţiştii din dispozitivul său de pază a oprit traficul rutier pe Calea Victoriei şi a făcut semn pietonilor, inclusiv lui Boc, să traverseze.

După o mică ezitare, premierul a traversat.

În timp ce se întorcea de la filiala BCR spre sediul Guvernului, premierul, tot pieton, le-a atras atenţia ziariştilor care îl însoţeau să nu treacă pe roşu.

"Măcar profit de ocazie să fac un pic de mişcare, şi aşa este destul de puţină şansă să fac mişcare în funcţia asta. Mai fac în afară, când mai ajung pe la sala de sport, seara târziu, pe la orele 11-12", le-a spus Boc ziariştilor.

Nemulţumit că ofiţerul SPP desemnat să-l păzească a rămas în urmă, premierul l-a îndemnat să meargă mai repede. "Hai mai repede, grăbeşte-te!", i-a spus Boc acestuia.

Întrebat de jurnalişti dacă nu îi este teamă să interacţioneze cu oamenii după ce guvernul condus de el a luat măsuri atât de nepopulare, Boc a susţinut că acţiunile sale "au salvat" România şi cetăţenii.

"De ce să îmi fie teamă? Atunci când ştii că ce ai făcut, ai făcut pentru a salva ţara şi 22 milioane de locuitori, ştii că nu ai greşit, chiar dacă pe termen scurt unii sunt nemulţumiţi. Şi au drept să fie nemulţumiţi, înţeleg asta", a spus Boc.

Premierul a fost recunoscut de cetăţeni, iar şoferii din trafic l-au claxonat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite