Udrea despre afirmaţiie lui Băsescu: Nu sunt o stea, sigur nu se referea la mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva
foto arhiva

Liderul PDL Bucureşti Elena Udrea a declarat, miercuri, că Traian Băsescu "în mod sigur" nu se referea la ea în momentul în care i-a criticat pe liderii democrat-liberali că nu apără public partidul.

"Eu nu sunt o stea. În mod sigur nu se referea la mine", a afirmat ministrul Dezvoltării ca răspuns la solicitarea jurnaliştilor de a comenta afirmaţiile lui Traian Băsescu, care a spus că "stelele PDL stau în tranşee şi trimit la înaintare infanteriştii".

Preşedintele Băsescu a criticat, luni seară, la întâlnirea cu parlamentarii PDL, modul în care este apărată public situaţia formaţiunii de către liderii acesteia.

 „Le transmit stelelor partidului că, deşi nu mai au haina apăsătoare a guvernării, preferă să stea în tranşee, pentru că nu vor să se pună rău cu nimeni. În schimb, ei pretend că reformează partidul", a  spus Băsescu, uitându-se spre Vasile Blaga şi Adriean Videanu. "Tocmai aşa ajunge să ne apare la televizor unul ca Gelu Vişan", a adăugat el, recomandându-le democrat-liberalilor care merg la diverse posturi de televiziune pentru a apăra partidul să se documenteze în prealabil.

În replică, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, i-a transmis şefului statului că nu acceptă ordine din partea nimănui. Vezi aici detalii.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite