Udrea atac dur la Ponta: Este regele sexgate-ului din PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În replică la acuzaţiile pe care i le-a adus preşedintele PSD, Victor Ponta, legate de scandalul din vămi, ministrul Turismului, Elena Udrea, îl atacă dur pe blogul său, într-o postare intitulată "Ponta- regele sexgate-ului din PSD".

Ea a explicat, pe blog, că legătura dintre ea şi scandalul din vămi "presupune raţionamente absurde" şi că singura legătură pe care o are cu vămile este tranzitarea acestora "cu paşaportul în mână, ca orice turist".

"L-am auzit iarăşi, în această seară, pe Victor Ponta, un flăcău care a ajuns preşedinte de partid înainte de a depăşi faza concursurilor de frumuseţe terminate cu dosare penale de la organizaţia de tineret a PSD, vorbind despre mine într-un mod bolnăvicios. Mă pomeneşte atât de des în ultima perioadă, încât nu poate fi vorba de altceva decât despre o obsesie chinuitoare pe care a dobândit-o în ceea ce mă priveşte. Astăzi mă proclama „regină” într-un context halucinant, care nu are nicio legătură mine", a scris Elena Udrea, pe blogul său.

"Doar în mintea lui Victor Ponta este posibil ca Gheorghe Falcă, membru al partidului încă de la începuturile acestuia, şef de filială locală şi primar al Aradului în vremurile în care eu abia păşeam în politică, să fie omul meu sau protejatul meu. La fel şi Traian Igaş sau Sorin Blejnar sunt, în logica bolnavă a lui Ponta, asociaţi cu Gheorghe Falcă doar fiindcă sunt din aceeaşi organizaţie judeţeană. Si de aceea (???) toţi trei ar fi protejaţii mei (???). Las la o parte faptul că nu am cum şi nici de ce să îl protejez pe primarul Aradului, dar nu înţeleg ce legătură am eu cu vămile, în afară de faptul că am trecut de câteva ori graniţa cu paşaportul în mână, ca orice turist", a subliniat ea.

"Dacă folosim logica lui Ponta, concluzionăm că el însuşi este regele sexgate-ului din PSD, din moment ce personal i-a promovat şi susţinut pe liderul organizaţiei de tineret şi pe ceilalţi PSD-işti marcanţi implicaţi într-un caz de prostituţie cu adolescente şi proxenetism", a spus în final Udrea.


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite