Primăvara se înnoiesc consilierii: Udrea vrea retragerea consilierilor de la București cu două mandate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Biroul Permanent al PDL București a decis ca acei consilieri democrat-liberali care au deja două mandate în CGMB să-și aleagă o altă carieră în partid, iar listele de candidați să apară oameni noi, „cu abordare proaspătă", a anunțat, miercuri, liderul organizației, Elena Udrea.

„Am decis, cu titlul de recomandare fermă, că aceia care au deja două mandate în Consiliul General să-și aleagă o altă candidaură, să meargă pe un alt drum al carierei în interiorul partidului, să lăsăm locul unor colegi, cu abordare proaspătă a Consiliului General, colegi care să vină cu proiecte și s-și dorească să reprezinte bucureștenii din partea PDL.

Așa că decizia Biroului Permanent Municipal este ca la nivelul Sectoarelor propunerile de consilieri generali să fie dintre consilierii și dintre persoanele care nu au avut mandate în Consilioul General până acum în Consiliul local", a precizat Udrea, la o conferință de presă.

Ea a adăugat că sunt șase consilieri care au peste două mandate și care, până acum,și-au manifestat intenția de a candida.

Udrea a spus că nu este vorba de o sancțiune la adresa acestora, arătând că unii dintre ei vor candida la Parlament și că PDL București „va găsi formula să îi promoveze pe cei care ani de zile au fost alături de bucureșteni".

Elena Udrea a spus că o altă decizie a Biroului Permanent al PDL Bucureşti este ca, indiferent de lista de consilieri depusă la Biroul Electoral Municipal de PDL, să meargă în Consiliul General cei care vor aduce cele mai multe voturi din partea bucureştenilor.

„Ordinea consilierilor pe lista finallă după alegeri va fi în funcție de voturile primite de fiecare", a precizat Udrea arătând că PDL București promovează „meritocrația".

Udrea a explicat că fiecare consilier va avea un colegiu în care îşi va derula campania, aşa cum a fost la Parlament, şi că fiecare va avea şi o ţintă de atins, iar cu cât vor fi mai aproape de ţintă, cu atât vor putea să devină consilieri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite