Udrea: “Eu n-am văzut vreun preşedinte mai democrat decât Traian Băsescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul dezvoltării, Elena Udrea, a făcut duminică seară declaraţii memorabile: Traian Băsescu este cel mai democrat preşedinte iar Emil Boc este un pim-ministru curajos.

"Să nu rămână impresia (...) că există vreo premisă, vreo undă de dorinţă de dictatură, eu nu am văzut vreun preşedinte mai democrat decât Traian Băsescu, atâta libertate a presei şi atâta libertate de exprimare", a spus Udrea, referitor la şeful statului, la Realitatea Tv.

Întrebată fiind despre performanţa premierului Emil Boc, preşedinta PDL Bucureşti a răspuns: "E un prim-ministru curajos, un prim-ministru care a guvernat asumat. Sigur că e uşor să fii prim-ministru când nu mai ai ce să faci cu banii, aşa cum era în vremea domnului Tăriceanu şi îţi permiţi să creşti prin 42 de ordonanţe salariile, să creşti pensiile, deşi ştiai că economia nu susţine aceste creşteri. E greu să fii prim-ministru când nu mai sunt bani la buget, când nu ai cu ce plăti pensii, salarii, şi nu-ţi mai rămân nici pe departe bani pentru investiţii."

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite