Udrea: Mă întreb ce s-ar fi făcut USL fără mine? Ar fi avut ei oare unde să meargă în Deltă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Deputatul democrat-liberal Elena Udrea se amuză de faptul că liderii USL au ales tocmai un complex realizat cu fonduri europene în timpul mandatului ei la ministerul Turismului, ca să "aranjeze împărţeala colegiilor parlamentare".

"Mă întreb ce s-ar fi făcut USL fără mine? Ar fi avut ei oare unde să meargă în Delta Dunării şi să-şi aranjeze împărţeala colegiilor parlamentare, între două tururi de piscină?", se întreabă retoric deputata, care reamintește că "spa-ul lui Vântu din Deltă este închis".

În postarea intitulată "Lui Ponta și antonescu le plac, totuși, piscinele", Udrea reamintește câteva dintre reușitele sale la ministerul Turismului. Complexul "Puflene resort", la care s-au întâlnit membrii USL în acest sfârșit de săptămână, a fost realizat cu fonduri europene gestionate de MDRT în timpul mandatului Elenei Udrea.

"Sper că Victor Ponta şi Crin Antonescu se bucură de tot confortul turismului în România şi că vor alege şi pe viitor destinaţii interne, lăsând Dubaiul şi Italia în detrimentul Deltei Dunării", notează fostul lider PDL. "Poate vor înțelege și ei cât de eronată a fost decizia guvernului USL de a tăia bani de la investiții în noua rectificare bugetară", scrie Udrea.

Ea reaminteşte că drumul până la Murighiol a fost finalizat în octombrie 2010 prin Programul Operaţional Regional şi a costat 2 de milioane de euro.

"În total, s-au construit 13 kilometri noi de drum, s-au reabilitat 37 de kilometri, s-au reabilitat 7 poduri şi s-au construit 47 de podeţe.La care se adaugă, evident, cele câteva sute de locuri de muncă astfel create, dar şi oportunităţi majore pentru investitorii în turism de acolo. Asta înseamnă să mizezi pe investiții, să creezi locuri de muncă şi oportunităţi, dar şi să absorbi fonduri europene. Lucruri pe care cei de la Putere par să nu le cunoască", semnalează deputata pe blog.

Udrea a ţinut să le facă nişte recomandări liderilor USL, îndemnându-i să viziteze Sarichioi, pentru a vedea miniportul, plaja din Sulina şi Triunghiul Mănăstirilor, toate proiecte realizate cu fonduri europene, în timpul mandatului ei la MDRT.

"Sper că USL-iștii să se întoarcă la Bucureşti cu bateriile încărcate pentru că au foarte-foarte mult de lucru dacă vor să lase şi ei în urma lor măcar jumătate din lucrurile care s-au făcut în guvernarea Boc pentru turismul din Delta Dunării", mai notează parlamentara.

"Şi la întoarcere, aş vrea să-l văd şi pe Premier, dar şi pe ceilalţi iluştri reprezentanţi ai Guvernului vorbind despre atragerea de noi investitori în Deltă. E un loc unic, unde merită băgaţi bani şi poate să reprezinte una dintre atracţiile majore ale României", conchide democrat-liberala.

Membrii conducerilor centrale ale PSD şi PNL, alături de preşedinţii de filiale şi de aleşii locali USL - preşedinţi de CJ şi primarii de reşedinţă de judeţ - s-au reunit în Deltă, într-un resort exclusivist, unde şi-au împărţit colegiile de la alegerile parlamentare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite