Udrea: Am intrat în politică cu acelaşi Mercedes pe care-l am şi acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Turismului şi Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat că mulţi politicieni din România încearcă să arate o falsă modestie.

"De când am intrat în campania pentru alegerile locale din 2004, eram în alianța DA și făceam campanie la Primărie. La vremea aceea aveam un Mercedes. Cu el am intrat în politică, cu el sunt și acum, după 7 ani. Și acum fac o paranteză, în casa aia am intrat, în casa aia stau și acum. Eu nu sunt dintre cei care au intrat într-un fel şi au plecat bogaţi sau s-au îmbogăţit. Ba chiar dimpotrivă. Aceea fiind maşina mea, cu aia am venit eu în campanie.

Domnul Ludovic Orban mi-a dat atunci un sfat: 'nu veni în campanie cu Mercedes, uite, fă ca mine, vino cu o maşină mai ieftină'. Atunci am înțeles că există multe ipocriziei în politică, pentru că oamenii ăștia toţi își pot permite 10 Mercedesuri. Le au în garaj, dar în public ies cu Dacia, cu o maşină de când lumea, tocmai pentru a poza în oameni modești.

Nu spun că nu trebuie modestie, însă nu trebuie să amestecăm asta cu ipocrizia şi eu niciodată n-o să fiu iprocrită", a spus Elena Udrea, vineri seara, la B1 TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite