Udrea - "omul de încredere" al lui Băsescu, spune Emil Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea, fosta consilieră a preşedintelui Traian Băsescu, s-a înscris, ieri, în Partidului Democrat. "Încă de când am plecat de la Palatul Cotoceni am spus că voi continua să fac

Elena Udrea, fosta consilieră a preşedintelui Traian Băsescu, s-a înscris, ieri, în Partidului Democrat. "Încă de când am plecat de la Palatul Cotoceni am spus că voi continua să fac politică şi nu voi renunţa la principii. M-am înscris în PD pentru că avem aceleaşi valori morale, principii şi idei. Aceste valori sunt şi cele promovate de preşedintele Traian Băsescu", a declarat, pentru Adevărul, Elena Udrea.
Printre proiectele politice de care ea a anunţat că se va ocupa, se află şi fuziunea PNL-PD. Udrea s-a înscris în organizaţia PD din sectorul 1, din care mai fac parte şi cele două fete ale lui Traian Băsescu, Elena şi Ioana, precum şi soţia acestuia, Maria Băsescu. În prezent, Udrea se pregăteşte pentru un doctorat în probleme de securitate şi apărare naţională. Teza ei se va referi la spaţiul Mării Negre - o temă favorită a şefului statului - iar îndrumător va fi colonelul Constantin Hlihor. Acesta este conducător de doctorat în cadrul Universităţii Naţionale de Apărare. Ieri, preşedintele PD, Emil Boc, a spus din nou că Elena Udrea este bine-venită în acest partid, având în vedere şi faptul că a fost "omul de încredere" a preşedintelui Băsescu. "şi cred că o persoană în care preşedintele României a avut încredere este bine-venită în Partidul Democrat", a arătat Boc. Întrebat despre controversele legate de afacerile familiei Elenei Udrea, liderul PD a spus că nu există nici un fel de dovadă, nici juridică şi nici de altă natură, cu privire la acte ilegale săvârşite de aceasta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite