Udrea: Nu există nicio discuţie "serioasă şi actuală" despre înlocuirea lui Emil Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc poate fi schimbat cu un prim-ministru independent doar "teoretic", susţine ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea. Politicianul a subliniat miercuri la RFI că "nu există nicio discuţie cu argumente, serioasă şi actuală" despre înlocuirea lui Boc.

Doar teoretic ar putea fi înlocuit cu un independent. Practic, avem premierul Boc în funcţie şi nu există nicio discuţie despre înlocuirea acestuia, o discuţie cu argumente şi serioasă şi actuală, a spus Elena Udrea, întrebată de ce îşi mai asumă premierul Emil Boc răspunderea în Parlament, din moment ce teoretic sunt şanse să fie schimbat cu un premier independent, conform unei dorinţe a preşedintelui Traian Băsescu.

Udrea este de părere că, în prezent, în partid nu există o dezbatere privind schimbarea premierului: Nu a mai existat de la momentul la care s-a opinat. Asupra posibilităţii de a avea un prim-ministru independent, niciodată de atunci nu a mai avut loc această discuţie, a explicat ministrul Dezvoltării.

image

Întrebată dacă s-ar impune înlocuirea ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, Elena Udrea a răspuns: Nu, categoric nu! Cred că totuşi domnul Funeriu ar trebui lăudat şi este în interiorul partidului, pentru faptul că a reuşit să treacă Legea educaţiei. Cât priveşte nemulţumirile unor colegi din Parlament faţă de colaborarea cu domnul ministru, asta am citit şi eu din presă, probabil că sunt punctuale şi sunt rezolvabile prin discuţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite