Udrea: PDL dă startul campaniei electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva
foto arhiva

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a anunţat ieri la Suceava startul al PDL în campania electorală, într-o şedinţă marcată de atacuri virulente la adresa Opoziţiei.

"PDL dă startul campaniei electorale, chiar dacă aceasta începe cu alegerile interne, care strâng echipa, fixează liderii şi priorităţile", a spus Udrea, înaintea alegerilor la care Gheorghe Flutur a fost singurul candidat pentru şefia organizaţiei. După anunţul oficial privind campania, Udrea a deschis şi seria de atacuri înspre tabăra Opoziţiei.

„Funie şi săpun" pentru PSD

„Liderilor PSD şi PNL mai mult de o suspendare nu le poate coace mintea. Ăsta este cântecul lor pe care îl cântă împreună la televiziunile mogulilor. De data asta însă nu mai au pârghiile din 2007", a comentat Udrea. În termeni mult mai duri a vorbit însă vicepreşedintele PDL Raluca Turcan, în opinia căreia "România pare să fie dominată de suspendaci, nişte oameni trişti ce vor să îl suspende pe Traian Băsescu şi ale căror şedinţe seamănă cu cele ale alcoolicilor anonimi".

Ameninţând cu o "revoluţie portocalie" care va porni chiar de la Suceava, dacă va fi cazul, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur le-a transmis democrat-liberalilor reuniţi la Suceava să le dea celor din PSD funia şi săpunul. „Să te ocupi doar de suspendarea unui lider incomod nu înseamnă opoziţie", şi-a motivat Flutur îndemnul. La rândul său, premierul Emil Boc a acuzat că "Guvernul Tăriceanu, şantajat de PSD, a sacrificat viitorul economic al României".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite