Udrea: Nu se pune problema să fiu colegă de guvern cu Crin Antonescu, ar trebui să vină în fiecare zi la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Elena Udrea
Ministrul Elena Udrea

Elena Udrea, actualul ministru al Turismului a declarat pe blogul său că niciodată nu se va pune problema să fie colegă cu de guvern cu preşedintele PNL, Crin Antonescu şi asta deoarece acestuia din urmă nu i-ar sta în fire să muncească în fiecare zi şi nici să se trezească de dimineaţă pentru a se apuca de lucru.

"Înainte de toate, fiindcă „din complicitate” ar trebui să vină în fiecare zi la serviciu, lucru complet străin lui Crin Antonescu, parlamentar de zeci de ani la fără – frecvenţă. Mai mult, ar trebui să se trezească la 7 dimineaţa. În fiecare zi! Şi nu să îşi facă apariţia doar când apune soarele, la talk-show-urile de seara, când de abia începe să îşi intre în mână", scrie din Elena Udrea pe blog.

Ea îşi continuă argumentarea imposibilităţii legate de a avea vreo "complicitate" la guvernare cu liderul PNL,  prin faptul căr fi "contraproductiv pentru Guvern să existe concurenţă între miniştri pentru rezervări la coafor".

Elena Udrea a mai scris că un alt impiediment ar fi legat de faptul că "din „complicitate” cu colegii de cabinet, Crin Antonescu ar trebui să ne explice cum i-a dat terenul din Herastrău, pe vremea când se ocupa de sport, lui Bartolomeu Finiş".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite