Udrea: Cu un zâmbet şi o explicaţie reuşeşti să-i convingi pe oameni că ai dreptate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Turismului, Elena Udrea, afirmă că i se întâmplă rar să fie huiduită, adăugând că reuşeşte să-i convingă "întotdeauna" pe oameni că are "dreptate".

Întrebată, la Craiova, ce simte atunci când este huiduită de oameni la întâlnirile pe care democrat-liberalii le au în diferite oraşe ale ţării, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a spus: "Mi se întâmplă foarte rar, dar chiar şi aşa sunt om politic înainte de a fi femeie. Mi-am asumat să fiu om politic, mi-am asumat să fiu membru într-un Guvern care ia măsuri nepopulare şi este un post politic pe care un om politic trebuie să şi-l asume".

Elena Udrea a spus că reuşeşte să-i convingă pe oameni, cu "un zâmbet şi o explicaţie", că are dreptate.

"De obicei, la întâlniri sunt oameni care apreciază ce faci, oameni care sunt nemulţumiţi de ce faci. Zâmbeşti întotdeauna celor care apreciază ce faci, iar ca regulă, dacă stai de vorbă cu oamenii, toţi înţeleg ceea ce faci, iar la final, chiar dacă sunt nemulţumiţi la început, la final îţi dau dreptate. Aşa s-a întâmplat de fiecare dată când în public sunt şi oameni nemulţumiţi. Dar întotdeauna cu un zâmbet şi cu o explicaţie a ceea ce faci ca ministru, ca om politic, oamenii îţi dau dreptate", a adăugat Elena Udrea.

La Craiova, ministrul Turismului a mai spus că îl susţine pe Emil Boc la şefia partidului pentru că este un om politic curajos, iar PDL are "nevoie de un luptător în fruntea partidului, un om care să se lupte în afara partidului cu opoziţia, un om care să ducă mesajul PDL".

Premierul Emil Boc a ajuns la Craiova joi după-amiază, fiind însoţit de ministrul Turismului şi Dezvoltării, Elena Udrea, de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, de ministrul de Interne, Traian Igaş, de fostul ministru al Apărării Mihai Stănişoară şi de fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite