Udrea:Voi candida în Roman pentru că romaşcanii sunt dornici să cunoască omul înainte de a-l judeca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea şi-a motivat duminică intenţia de a candida într-un colegiu din Roman prin faptul că "romaşcanii sunt oameni calzi, deschişi, dornici să cunoască omul înainte de a-l judeca", precizările fiind făcute într-o postare pe Facebook.

"Astăzi mi-am anunţat candidatura la Roman, în faţa celor cărora le cer votul pentru alegerile parlamentare din decembrie. Am venit aici pentru că romaşcanii sunt oameni calzi, deschişi, dornici să cunoască omul înainte de a-l judeca. Aici, ceea ce faci şi ce eşti cu adevărat este mai important decât ceea ce spun alţii despre tine că ai fi", a explicat Elena Udrea.

Ea a arătat că îşi doreşte "să continuăm parteneriatul început acum trei ani şi împreună cu primarul de municipiu să readucem Romanului statutul pe care l-a avut odinioară, de centru religios, cultural şi economic al Moldovei, de care romaşcanii sunt atât de mândri".

În 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat din partea PDL în circumscripţia electorală nr.42 Bucureşti, colegiul uninominal nr. 25.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite