Udrea: Psihanaliza e cheia explicării acțiunilor lui Antonescu. Comportamentul lui a devenit subiect de bancuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, consideră că "psihanaliza e cheia explicării acțiunilor lui Antonescu" şi că fotoliul de la Cotroceni i-a luat minţile preşedintelui interimar.

"Încep să fiu convinsă că psihanaliza este cheia explicării acțiunilor USL, pe măsură ce ieșirile lui Antonescu sunt tot mai dese, iar intențiile lui devin vizibile", şi-a început Udrea postarea pe blog. Democrat-liberala evocă mai multe aspecte din interimatul lui Antonescu, menţionând că acesta " a provocat toate situațiile în care se poate implica un Președinte ales: a convocat inutil un CSAT, a dat afară consilieri prezidențiali, a angajat consilieri prezidențiali, a mers la Guvern, a chemat ambasadori străini la întâlnire, a rechemat în țară ambasadori ai României, s-a întalnit cu FMI, cu Banca Mondială etc".

Fostul lider PDL opinează că Antonescu a abuzat Constituția în așa fel încât "ar trebui suspendat deja de o mie de ori". Ea aminteşte că actualul lider de la Cotroceni a participat la mitinguri electorale de când e preşedinte, a atacat personal opoziția politică, a atacat instituțiile statului "care nu acționează așa cum își dorește el, i-a atacat pe liderii Uniunii Europene , a participat la ședința de birou permanent a PNL, discutând despre schimbarea procurorului șef al DNA, a decis demiterea miniștrilor care nu au mers până la capăt cu falsificarea listelor electorale, așa cum arată și stenogramele de astăzi".

"Comportamentul său a devenit deja subiect de bancuri. Unul dintre acestea spune că nici nu mai iese din Palat, de teamă că nu mai poate intra a doua zi", mai aminteşte Udrea în postarea ei.

"Referirile la Traian Băsescu, pe care îl numește un simplu cetățean, fără atribuții, fără competențele de a vorbi despre situația din România, despre minarea statului de drept, despre referendum, despre abuzurile USL etc. Uluitoare această abordare și, dacă nu este o autoironie subtilă, ceea ce personal nu cred, pare a fi dovada faptului că fotoliul de la Cotroceni, pe care și l-a dorit atât de mult și pe care acum l-a uzurpat, i-a luat mințile. Astfel, au ieșit la iveală frustrările mai vechi, dar și un complex puternic față de Traian Băsescu", a mai scris deputatul PDL.

" Antonescu nu a fost ales niciodată nimic, nici măcar senator, el intrând în Parlament după ce a pierdut alegerile în colegiul unde a candidat. Șef la  Senat a ajuns în urma abuzurilor USL din “săptămâna neagră” a României, când, prin încălcarea Constituției și a cadrului legal, au decapitat statul. Apoi, în doar câteva zile, s-a mutat  la Cotroceni și ne spune că el este Președintele țării, iar Traian Băsescu este un simplu cetățean!!!", trage un semnal de alarmă fostul ministru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite