Udrea: "Protestul la Cotroceni era organizat mai dinainte de oameni care sunt pe listele de plată ale lui Vîntu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, vârful de lance al PDL împotriva Opoziţiei  Foto:  L. M.
Elena Udrea, vârful de lance al PDL împotriva Opoziţiei Foto: L. M.

Invitată la "Naşul", Elena Udrea a atacat din nou mogulii. Ea a declarat  că  Victor Ponta ar fi „sub influența celor care sunt în sfera domnului Vîntu” şi a sugerat  că Vîntu ar fi avut legătură cu tentativa de suspendare a preşedintelui.

Patronii de presă Dan Voiculescu şi Sorin Ovidiu Vîntu au fost acuzaţi de Elena Udrea că au avut „acelaşi plan”, prin care „preşedintele trebuia să dispară”. „Acum nu tiu dacă şi fizic, poţi să interpretezi cum vrei”, a comentat aceasta, potrivi Realitatea.net.

Ministrul turismului a mai declarat că vor fi făcute dezvăluiri despre „multe altele” în legătură cu „subordonaţii” lui SOV: jurnalişti, lideri de sindicat, oameni din instituţiile statului: „Probabil vom afla multe altele despre ce a însemnat subordonatrea unora care reprezină instituții ale statului, a jurnaliștilor, a liderilor de sindicat lui SOV”.

Între „subordonații din politică”, Elena Udrea i-a enumerat pe Mircea Geoană, Adrian Năstase şi Viorel Hrebenciuc. Ea a făcut totodată referire şi la actualul lider al PSD: „Domnul Ponta este totuşi sub influența celor care sunt în sfera domnului Vîntu”.

Elena Udrea a spus că, „din ce ştie de la cei din teritoriu”, „protestul la Cotroceni era organizat mai dinainte” de „oameni care sunt pe listele de plată ale lui Vîntu”. „Probabil domnul Blaga ştie mai multe. (...) Nu m-aş mira ca în cadrul acestei stategii să fi fost pusă la cale o astfel de acţiune cu scopul de a provoca suspendarea preşedintelui. Oamenii ăştia (sindicaliştii - n.r.) sunt parte din ei pe listele de plată ale lui SOV. Cei din teritoriu mi-au spus că ştiau de la şefii inspectoratelor județene de poliţie că se va merge la Bucureşti, la Cotroceni și probabil se va întâmpla şi altceva”.

"Sunt total împotriva oricărei forme de manifestare violentă. Orice manifestare violentă întoarce România cu 20 de ani înapoi. singurele mijloace prin care se pot regla astfel de lucruri sunt mijloacele constituţionale.  Suspendarea domnului Băsescu se poate face şi trebuie făcută numai prin mijloace constituţionale, dacă ea va fi făcută", declarase SOV la emisiunea Ora de Foc de la Realitatea TV.


Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite