Udrea, despre "frunza" de pe camaşa lui Ponta: E ipocrit, nu e un român adevărat. Nu puteţi avea încredere în el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea consideră că românii nu pot avea încredere în Victor Ponta după ce acesta s-a afişat recent într-un tricou pe care era imprimată "frunza" - simbolul brandului turistic românesc, promovat în timpul guvernării Boc -, un logo pe care l-a criticat cu duritate în trecut. Udrea îl mai acuză pe premier şi de "ipocrizie".

Duminică, Elena Udrea a postat pe contul ei de Facebook o poză preluată de pe adevarul.ro, în care Victor Ponta apărea îmbrăcat într-un tricou pe care era imprimată "frunza". Imaginea era însoţită de următorul mesaj: "O dovadă în plus că nu poţi să ai încredere în Victor Ponta: după ce a criticat brandul naţional când s-a lansat, acum nu se sfieşte să se afişeze cu <<frunza>> pe piept".

Fostul lider PDL Bucureşti consideră că, prin acest gest, premierul dă dovadă de ipocrizie. "Ăsta e cuvântul corect: ipocrizie. Să vedeţi numai cu ce voluptate îşi asumă noul ministru al Dezvoltării proiectele iniţiate în mandatul meu. Evident, acum sunt bune", a scris Udrea pe Facebook.

Deşi a spus că fiecare român poate purta un asemenea tricou şi se poate mândri cu "frunza", Elena Udrea consideră că Victor Ponta nu este un român adevărat: "După ce s-a întâmplat în ultimele 2 luni, sper că nu-l bănuiţi pe Victor Ponta că este <<un român adevărat>> sau că ţine mai mult la ţara lui decât la unele interese politice şi de altă natură mai mult decât meschine".

Răspunzând comentariilor de pe Facebook, fostul ministru al Turismului a ţinut să reitereze câteva lucruri legate de scandalul brandului turistic românesc: "Cât despre costuri, acestea nu au fost nicidecum atât de mari pe cât au fost prezentate. Grecia, Spania sau Croaţia plătiseră pentru realizarea unui brand turistic sume de 3-4 ori mai mari. În plus, banii au venit prin fonduri europene. Dacă nu îi utilizam în acest scop, ei s-ar fi pierdut".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite