Udrea: Piedone, un candidat redutabil pentru Capitală. Paleologu: Ar putea apărea o candidatură independentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theodor Paleologu
Theodor Paleologu

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a sugerat că PDL ar putea să-l susţină pe Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, pentru Primăria Capitalei, alături de reprezentanţii UNPR. Înscris deja în cursa internă pentru Capitală, Theodor Paleologu, i-a răspuns lui Udrea că, în cazul în care ar apărea o astfel de candidatură comună din partea PDL-UNPR, "să nu mire apariţia unei candidaturi independente de dreapta, măcar pe

"Domnul Piedone e un candidat redutabil la Primăria Bucureştiului. Noi lucrăm la o colaborare cu UNPR în vederea susţinerii campaniei electorale în Alianţă. Sunt colegi care şi-au exprimat intenţia de a candida. Avem măsurători pentru aceştia. Nu i-am văzut acţionând ca un potenţial candidat la Bucureşti. Nu poţi să candidezi la Bucureşti, dacă nu îţi afirmi dorinţa de a câştiga. Suntem în noiembrie 2011. Nu cred că suntem în criză de timp", a declarat Udrea, şefa PDL Bucureşti, la Realitatea TV. Ea a recunoscut că organizaţia sa nu dispune încă de un candidat propriu, dar nici nu caută "un nou Traian Băsescu".

Udrea a insistat că nu doreşte să candideze. "Nu este formaţia mea să fiu primar. Şi primar general dacă vorbim de Bucureşti. Dacă eu consideram că Bucureştiul e pierdut, nu candidam la funcţia de coordonator al Bucureştiului. Cu siguranţă voi candida în acelaşi colegiu pentru o funcţie de deputat. Cred că este o idee bună să candidăm în înţelegere cu UNPR. Suntem în coaliţie cu ei. Cred că nu are rost să intrăm în competiţie între noi", a mai spus şefa filialei PDL de Bucureşti.

Paleologu bate şaua

Vicepreşedintele PDL, Theodor Paleologu, înscris alături de Silviu Prigoană şi de Costică Canacheu în cursa internă pentru Capitală, le-a transmis însă colegilor de partid că "în cazul, pentru moment improbabil, al unei candidaturi comune a lui Piedone din partea UNPR-PDL, să nu ne mire apariţia unei candidaturi independente de dreapta". "Măcar pentru a salva onoarea", a declarat Paleologu pentru "Adevărul", refuzând însă să precizeze dacă el ar putea fi acel "independent". "Important este să recredibilizăm partidul în Bucureşti", a adăugat fostul ministru al Culturii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite