Udrea se laudă cu “relaţiile bune” pe care le are cu liderii locali PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, crede că preşedintele PSD, Victor Ponta, este "enervat la culme" de "relaţia bună" pe care ea o are cu lideri locali ai social-democraţilor, ceea ce ar justifica acuzaţiile pe care i le aduce privind alocarea banilor de investiţii pe criterii politice

"Ponta a spus că numele meu este sinonim cu banii pentru investiţii alocaţi pe criterii politice. Este altceva. Este o minciună sau o prostie pe care eu o demontez cu documente în orice moment. Ponta nu a prezentat niciodată vreo dovadă că aşa ar fi, în timp ce eu vizitez egal localităţi cu primari de la toate partidele şi finanţez investiţii oriunde sunt necesare. Cred că tocmai faptul că am o relaţie bună cu mulţi lideri locali ai PSD îl enervează la culme pe Ponta", a afirmat Elena Udrea, într-un interviu acordat cotidianului "Ring".

Afirmaţia vicepreşedintelui democrat-liberal a venit după ce, în urmă cu o săptămână, Ponta a spus că Udrea este "substantiv comun pentru şpagă", subliniind că judeţele conduse de liderii PDL sunt favorizate la alocarea de fonduri. Anterior, ministrul Turismului scrisese pe blog că Ponta "l-a dat jos" pe Marian Vanghelie de la conducerea PSD Bucureşti "din invidie, pentru că vrea să fie primul grataragiu politic al ţării".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite