Udrea: M-am săturat să iasă fiecare să dea lecţii PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a spus la Sibiu că "s-a săturat să iasă fiecare să dea lecţii PDL", adăugând că democrat-liberalii îşi pot rezolva singuri problemele interne.

"Suntem la un an înainte de alegeri: va trebui rapid să decidem că alegerile au loc în acelaşi timp, şi localele, şi parlamentarele, pentru că am lansat multe teme şi nu prea am închis niciuna. M-am săturat să iasă fiecare să dea lecţii PDL. Poftim: avem probleme şi în interiorul partidului, dar probleme pe care le putem rezolva singuri, nu avem nevoie să ne dea lecţii nimeni, cu atât mai puţin cei care au venit, au câştigat de pe urma partidului şi acum se erijează în cei care ne predau, de dimineaţa şi până seara, toate lecţiile pe care presupun ei că le-au învăţat în altă parte", a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax.

Ea a afirmat că PDL trebuie să facă un bilanţ şi să încerce să îşi rezolve problemele interne, înaintea alegerilor.

"Putem reforma partidul acesta în interior, fără să ne certe cineva din afara lui", a mai spus Udrea.

Potrivit ministrului Dezvoltării, PDL va câştiga următoarele alegeri cu sprijinul primarilor. "Noi avem adevăraţii gospodari, ei (USL - n.r.) au doar baronii locali. Aici este diferenţa, care a fost cu siguranţă constatată şi de cetăţeni", a arătat Udrea.

Ministrul a participat la Sibiu, alături de preşedintele PDL, Emil Boc, şi alţi membri ai conducerii centrale la alegerea lui Gheorghe Falcă ca şef al Comisiei pentru Administraţie din PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite