Udrea, despre acuzaţiile privind intervenţia PDL-ului în cazul Nicolescu: Mă întreb dacă procurorul Ponta primea ordine de la Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

În scandalul privind arestarea şefului CJ Argeş, Constantin Nicolescu, PDL-ul este apărat de Elena Udrea. Şefa de la Turism şi lidera organizaţiei de Bucureşti a PDL-ului se întreabă dacă "procurorul Victor Ponta primea ordine de la premierul Adrian Năstase", răspunzând astfel acuzaţiei că PDL-ulul este amestecat în arestarea preventivă a social-democratului Constantin Nicolescu, pentru suspiciuni de corupţie.

"Eu mă întreb dacă domnul procuror Ponta primea ordine de la Năstase, când avea activitate de procuror, pentru că altfel nu-mi explic de ce este aşa de sigur că se fac presiuni politice sau se dau ordine din partea politicului asupra procurorilor. Este evident când toată conducerea unui partid iese să protesteze împotriva justiţiei, să acuze intervenţii politice atunci când unul dintre ai lor are probleme, este evident ce fel de politică urmează să facă în continuare PSD", a declarat Elena Udrea, la RFI.

Elena Udrea afirmă că social-democraţii nu reuşesc să se dezbare de practicile care l-au consacrat.

"Ne-am obişnuit ca PSD atunci când are probleme cu corupţia, să acuze jocuri politice. Dacă se întâmplă să fie de la PDL persoana care are probleme cu justiţia, atunci sigur, este corupt şi tot partidul este corupt, dar dacă e de la PSD, sunt jocuri politice…(...) Ar trebui să vină vremea să înveţe şi ei că totuşi justiţia se respectă", afirmă preşedintele PDL Bucureşti, pentru RFI.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite