Udrea: PDL începe recrutarea pentru alegerile de la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea vrea să scape Bucureştiul de Sorin Oprescu
Elena Udrea vrea să scape Bucureştiul de Sorin Oprescu

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a anunţat duminică că partidul a dat startul pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale din Bucureşti, din 2012.

Udrea a zis că orice membru al partidului se poate înscrie în cursa pentru fotoliul de primar general, primar de sector sau consilier local. Listele sunt deschise oficial, în acest moment.

     • "Am luat decizia de a da startul campaniei interne pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale din 2012 la primăria generală şi primăriile de sector, cât şi consiliile locale.

     • Din acest moment, orice coleg care crede că poate să facă ceva pentru bucureşteni şi care doreşte să intre în această competiţie şi doreşte să candideze la fotoliul de primar general, primar de sector ori de consilier poate să se înscrie şi decizia finală va aparţine bucureştenilor pentru că permanent tot cei care se vor înscrie în această competiţie vor fi măsuraţi în încrederea bucureştenilor.

     • Ne aşteptăm ca după anunţul lui Cristi Preda să fie şi alţi colegi care să-şi dorească să-şi dispute candidatura pentru funcţiile din admistraţia publică locală"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite