Udrea: Liberalii, în pericol să iasă din parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Cât priveşte necesitatea doctrinei liberale (...), ultimul cuvânt îl va avea opinia publică. Ar fi păcat dacă PNL nu ar reuşi să se oprească din această cursă pentru coborârea sub pragul

"Cât priveşte necesitatea doctrinei liberale (...), ultimul cuvânt îl va avea opinia publică. Ar fi păcat dacă PNL nu ar reuşi să se oprească din această cursă pentru coborârea sub pragul electoral", a afirmat Elena Udrea în cadrul unui interviu acordat agenţiei Rompres.
Fosta consilieră susţine că toate acţiunile preşedintelui sunt benefice, în timp ce Tăriceanu a încercat să le blocheze cu încăpăţânare. Preşedintele Traian Băsescu a dat dovadă întotdeauna de echidistanţă, spre deosebire de partenerul său de alianţă, Călin Popescu Tăriceanu, care s-a remarcat mai mult prin "încăpăţânare", a declarat Elena Udrea. "Preşedintele Traian Băsescu, în virtutea prerogativelor constituţionale, a adoptat întotdeauna o poziţie echidistantă.(...) Poziţiile sale au ţinut cont exclusiv de agenda populaţiei, şi nu de coloratura politică a persoanelor vizate de afirmaţiile sale", a apreciat Udrea. Premierul s-a făcut vinovat de "încăpăţânarea de a face paradă" de rolul exclusiv pe care l-a avut în desemnarea candidatului pentru postul de comisar european. În viziunea sa, Băsescu a intervenit numai când lucrurile nu mai erau în regulă, bunele sale intenţii lovindu-se însă deseori de cele ale lui Tăriceanu, aşa cum s-a întâmplat în cazul proiectului eşuat de fuziune a celor două partide D.A. sau cel al declanşării anticipatelor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite