Udrea: Hellvig a dat banii pentru concertul lui Lady Gaga. Nu știu de ce vrea să împărțim meritul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Democrat-liberala Elena Udrea a ținut să facă unele precizări privind acuzațiile lansate de Victor Ponta, potrivit cărora ea ar fi aprobat un buget de 250.000 de euro pentru promovarea concertelor lui Lady Gaga și Red Hot Chili Peppers. Ea susține că suma a fost aprobată de actualul ministru, Eduard Hellvig.

"Cel care a aprobat o asemenea cerere de finanţare a fost actualul ministru, în data de 3 iulie 2012. Deci, decizia de acordare a banilor îi aparţine în totalitate. El a semnat şi contractul", scrie fostul ministru pe blogul personal.

De asemenea, Udrea vede investiția ca un lucru pozitiv și nu înțelege de ce actualul ministru vrea să împartă cu ea meritul. "Sunt de părere că promovarea brandului turistic în cele două concerte este un lucru pozitiv pentru România. Tocmai de aceea, mă miră încercarea acestuia de a-şi minimaliza rolul, împărţind cu mine meritul acestei acţiuni", notează Udrea pe blog.

Fostul lider PDL conchide exprimându-și regretul că Hellvig n-a înțeles "ci acum atribuţiile funcţiei pe care o deţine". "Îmi pare că ministrul nu înţelege de fapt nici acum atribuţiile funcţiei pe care o deţine şi că nu-şi asumă nici măcar lucrurile pozitive pe care le face. Poate că această teamă vine din obsesia USL de a toca tot ceea ce s-a făcut în turismul românesc în mandatul meu de ministru. Spre deosebire de ei, eu nu cred că a fi în opoziţie înseamnă să ataci şi lucrurile bune care se întamplă", punctează Udrea.

"Imaginaţi-vă ce emisiuni aţi fi văzut la Antenele lui Voiculescu dacă banii pentru concert i-aş fi aprobat eu!", conchide fostul ministru al Turismului.

Premierul Victor Ponta a spus marți că acel contract prin care ministerul "investește" în concertul lui Lady Gaga a fost aprobat, cel mai probabil, de fostul ministru, Elena Udrea. Totuși, prim-ministrul n-a exclus varianta ca „domnul Hellvig, îndrăgostit de Lady Gaga, a aprobat acest proiect"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite