Udrea: Deciziile luate de Guvern sunt singurele care pot să ajute România să îşi revină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Arad, că PDL "face astăzi la guvernare ceea ce trebuie să facă un partid responsabil, un partid curajos", afirmând că deciziile luate de Guvern sunt singurele care pot să ajute România să îşi revină din 2011.

Prezentă la Consiliul de Coordonare al PDL Arad, în care au loc alegeri, Elena Udrea s-a adresat de pe scenă celor aproximativ 3.000 de democrat-liberali prezenţi, spunându-le acestora că după şase ani de bătălii electorale PDL este la guvernare şi "guvernează bine pentru România", transmite Mediafax.

"Nu numai că PDL este la guvernare, dar guvernează bine România. PDL face astăzi ceea ce trebuie să facă un partid responsabil, un partid curajos pentru că vremurile de criză, aşa cum sunt astăzi, sunt vremuri pentru politicieni curajoşi", a spus Udrea.

Ministrul a adăugat că "ceea ce face PDL la guvernare este singurul lucru corect, pentru ca România să îşi revină în 2011" şi i-a îndemnat pe cei prezenţi în Sala Polivalentă din Arad să meargă să discute cu oamenii despre realizările Guvernului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite