Udrea şi Boagiu dezmint zvonurile privind plecarea lor din partid şi acuză USL de "intoxicare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii democrat-liberali Elena Udrea şi Anca Boagiu acuză Uniunea Social-Liberală că lansează "intoxicări" despre plecarea lor din partid. Ele a precizat că nu doresc să părăsească formaţiunea şi au adăugat că atmosfera în interiorul PDL este liniştită, democrat-liberalii concentrându-se pe pregătirea campaniei electorale pentru locale.

"Dezmint categoric zvonurile apărute în presă privind o plecare a mea din PDL. Sunt simple jocuri făcute de USL. Partidul este unit şi decis să câştige următoarele două serii de alegeri la care va participa. Şi sunt convinsă că ne vom atinge ţinta", scrie Udrea, potrivit unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

La rândul ei, Boagiu acuză "intoxicări ale USL". "Informaţiile privind o posibilă plecare a mea din PDL sunt intoxicări ale USL. Nu s-a pus şi nici nu se va pune problema plecării mele din partid. Atmosfera în partid este liniştită, toată lumea este foarte concentrată pe pregătirea campaniei electorale privind alegerile locale", susţine Boagiu.

Precizările apar după ce în presa centrală au apărut, în această seară, zvonuri potrivit cărora Roberta Anastase, Elena Udrea şi Anca Boagiu vor părăsi partidul de guvernământ.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat astăzi că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite