Elena Udrea: “ Nu există motive pentru schimbarea Robertei Anastase”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că nu există un motiv real pentru schimbarea Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor iar solicitările Opoziţiei în acest sens sunt doar "pretexte".

"Nu cred că se poate vorbi despre schimbarea Robertei Anastase. Nu există niciun motiv pentru asta. Eventual, s-ar fi putut discuta, nu ştiu, acum un an, nu acum, când s-au pronunţat toate instituţiile pe legalitatea atitudinii doamnei preşedinte şi, în plus, Legea pensiilor, pe care ei o invocă în argumentarea solicitărilor, a trecut, s-a întors în Parlament şi a doua oară a trecut cu votul parlamentarilor. Deci, este un pretext, aşa cum sunt şi celelalte", a precizat Elena Udrea.

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a subliniat, miercuri seară, la Realitatea TV, că în PDL nu s-a discutat despre schimbarea ei de la şefia Camerei Deputaţilor, precizând că în spatele acestei controverse politice se află Dan Voiculescu.

Referitor la cele patru condiţii ale Opoziţiei pentru a reveni în Parlament, Elena Udrea le-a catalogat drept motive neîntemeiate.

"Pretexte, pentru că nu poţi să spui că te deranjează faptul că Guvernul Emil Boc a avut asumări de legi în Parlament atât timp cât cinci dintre asumările invocate erau făcute pe vremea când PSD era la guvernare, în 2009, şi în plus, ori de câte ori a fost o lege importantă, PSD şi PNL au plecat de la plen. Nu poţi să invoci ca pretext pentru lipsa ta de acolo lipsa de dialog", a susţinut Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite