USL va prezenta astăzi lista cu candidaţii pentru alegerile locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul liberal Crin Antonescu şi preşedintele PSD Victor Ponta
Liderul liberal Crin Antonescu şi preşedintele PSD Victor Ponta

Uniunea Social Liberală va prezenta, luni, după şedinţa conducerii USL de la ora 15.00, lista cu candidaţii pentru alegerile locale, a precizat preşedintele PNL, Crin Antonescu, înaintea şedinţei BPC al formaţiunii.

"Da, noi o avem (lista - n.r.) Va fi făcută publică luni, după şedinţa USL", a spus Antonescu, înaintea şedinţei Biroului Politic Central al liberalilor, răspunzând la întrebările jurnaliştilor.

Liderul PSD, Victor Ponta, preciza, în urmă cu o săptămână, că în 19 martie secretarul general trebuie să finalizeze discuţiile în cadrul USL şi să fie anunţată încheierea în toate judeţele a negocierilor cu partenerii din USL.
"Asta înseamnă modul de candidatură pe listele de la consiliu judeţean şi consiliu local, candidaturile în teritoriu. Regula va fi a candidaturilor USL şi, dacă vor exista anumite excepţii în care vom merge separat, acestea vor merge cu caracter de excepţie", a spus atunci Ponta.
"Vom avea numai candidaturi USL la consiliu judeţean şi primăria municipiu de judeţ fără nicio excepţie şi ultimele probleme trebuie rezolvate în această săptămână în aşa fel încât luni să anunţăm foarte clar deciziile. Inclusiv cu Bucureştiul suntem foarte avansaţi pentru a avea trei candidaţi de sector ai PSD, trei candidaţi ACD", menţiona Ponta.

De asemenea, Ponta preciza că paritatea între PSD şi PNL în privinţa candidaţilor pentru locale este numai la scrutinurile pentru preşedinţia consiliilor judeţene.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite