USL l-a somat pe MRU să comunice Parchetului numele parlamentarilor „cumpăraţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu, l-a somat public, duminică, pe fostul premier Mihai Ungureanu, solicitându-i ca în 24 de ore să comunice Parchetului General numele parlamentarilor despre care a afirmat că au fost cumpăraţi, primind bani în schimbul voturilor.

„Îi amintesc lui Traian Băsescu ce spunea Mihai Răzvan Ungureanu acum câteva zile, că în România se cumpără parlamentari pentru că el a văzut cu ochii lui aşa ceva. Eu cred că, dacă Mihai Răzvan Ungureanu nu spune cine sunt acei parlamentari cumpăraţi, el devine tăinuitor. El personal spune că a văzut un parlamentar care a luat bani ca să de jos un Guvern", a afirmat deputatul PNL, citat de Mediafax.

Nicolăescu i-a adresat lui Ungureanu somaţia publică de a comunica Parchetului General numele parlamentarului sau a parlamentarilor la care făcea referire, susţinând că, în caz contrar, Ungureanu devine tăinuitor: „Îl somez public pe Mihai Răzvan Ungureanu să comunice în 24 de ore Procuraturii Generale cine e făptuitorul. În caz contrar, prin păstrarea tăcerii, devine făptaş, devine penal, devine, cu ghilimelele de rigoare, onest şi cinstit, ca Traian Băsescu".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite