USL depune mâine moţiunea de cenzură la adresa GuvernuluI Ungureanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu şi Victor Ponta
Crin Antonescu şi Victor Ponta

Opoziţia va depune mâine o moţiune de cenzură la adresa guvernului Ungureanu, a anunţat liderul PSD Victor Ponta.

USL va depune, miercuri după-amiază, moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Ungureanu, a anunţat, marţi, preşedintele PSD, Victor Ponta.

Anunţul a fost făcut după şedinţa conducerii USL.

Victor Ponta a precizat că, marţi după-amiază, el şi Crin Antonescu se vor întâlni cu grupurile parlamentare ale USL de la Senat, iar miercuri, la ora 9.00, se vor întâlni cu grupurile de la Cameră.

Ponta a declarat că, miercuri, la ora 15.00 sau 16.00, USL va depune la Parlament moţiunea de cenzură.

Moţiunea de cenzură ar urma să fie şi prima acţiune parlamentară a opoziţiei în actuala sesiune legislativă, care a început la 1 februarie, dată de la care parlamentarii USL sunt în grevă parlamentară.
Liderii USL au anunţat, în 1 aprilie, că vor depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, imediat după Paşti, mai precis în 17 aprilie. Temele enunţate de Victor Ponta atunci pentru moţiunea de cenzură erau: înfiinţarea unei facultăţi în limba maghiară la Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş, care presupune, în opinia opoziţiei, "cedarea premierului Ungureanu în faţa UDMR", precum şi "cedarea în faţa intereselor străine de a vinde ce a mai rămas din resurse" şi "cedarea în faţa dorinţei baronilor care încă au rămas la PDL", cu referire la Hotărârea de Guvern prin care se acordă bani primăriilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite