USL a depus contestaţii la 5 secţii de votare din Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

USL a depus contestaţii pentru cinci secţii de votare aflate în Cluj-Napoca, au declarat democrat-liberalii. Din această cauză, PDL n-a putut finaliza centralizarea datelor.

Purtătorul de cuvânt al USL Cluj, Ana Danciu, a declarat, luni dimineaţă, că s-au făcut contestaţii la birourile unor secţii de votare, iar toate voturile dintr-o secţie în care s-a depus o contestaţie trebuie renumărate, scrie Mediafax.

"Reprezentanţii USL Cluj din mai multe secţii de votare din municipiul Cluj-Napoca au contestat numărătoarea voturilor. În urma acestui demers, care are ca scop securizarea voturilor, toate buletinele de vot se renumără şi fiecare buletin de vot este arătat membrilor secţiei de votare respective. Sunt mai mult de cinci secţii în care s-au depus astfel de contestaţii", a explicat Danciu.

În urma contestaţiilor depuse de USL Cluj, numărătoarea paralelă a voturilor de la sediile PDL Cluj şi USL Cluj este întârziată.

"Noi mai avem, luni dimineaţă, cam 30 de secţii unde numărăm voturile. În mai multe dintre aceste secţii s-au depus contestaţii", a mai spus purtătorul de cuvânt al USL Cluj.

Luni dimineaţa, în jurul orei 4.30, PDL a anunţat ultimele rezultate ale numărătorii paralele. Rezultatele finale vor fi făcute publice astăzi, în jurul prânzului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite