USL: Le cerem scuze românilor care sunt la cozi şi nu mai pot să voteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Fenechiu
Relu Fenechiu

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a cerut scuze, duminică seară, românilor care se află la cozi la secţiile de votare pentru că nu mai pot să voteze din cauza terminării programului alocat procesului electoral.

"Ştiu că şi în acest moment sunt cozi masive la multe sescţii din ţară. Ne pare rău şi ne cerem scuze de la acei români care şi-ar dori să scape de Traian Băsescu, sunt acum la cozi şi nu mai pot să voteze?, a spus Fenechiu.

El a precizat că, deşi duminică a fost una din zilele cu cea mai mare caniculă, la referendum au venit peste nouă milioane de votanţi, fiind întrunit cvorumul de validare, scrie Mediafax.

"Ceea ce este important este că azi a fost o zi foarte călduroasă - una din cele mai mari canicule din această vară - şi cu toate acestea am avut peste nouă milioane care au ieşit la vot şi au ieşit cu un singur scop: să scape de Traian Băsescu", a spus Fenechiu.

El le-a mulţumit tuturor celor care au ascultat mesajul USL şi s-au mobilizat la vot în ultimele două ore ale programului de vot.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite