USL: Macovei este mincinoasă şi iresponsabilă, o ruşine pentru Parlamentul European şi pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Mihalache
Dan Mihalache

Secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache, a declarat, joi, că Monica Macovei este mincinoasă, iresponsabilă şi reprezintă o ruşine pentru PE şi pentru România. Reacţia lui Mihalache vine după ce Macovei a atribuit USL intenţia de a desfiinţa CC, DNA, ANI, CNSAS.

„Doamna Macovei a asumat azi la nivel de partid o făcătură pusă la cale în laboratoarele propagandistice ale PDL pentru a acoperi scandalul Vilei Dante, respectiv de ce statul român, când se tăiau pensii şi salarii, a cheltuit un milion de Euro pentru bazinele şi spa-urile lui Traian Băsescu şi, pe de altă parte, pentru a dezinforma din nou opinia publică externă cu privire la intenţiile USL", a spus Mihalache, citat de Mediafax.

Dan Mihalache a făcut-o pe Macovei mincinoasă şi iresponsabilă: „Am urmărit-o mai devreme pe doamna Monica Macovei şi, fără a dori neapărat să folosesc cuvinte grele, aş spune că e şi mincinoasă, şi iresponsabilă, şi o ruşine pentru Parlamentul European, şi o ruşine pentru România. E un cetăţean român care, pentru a salva scaunul lui Traian Băsescu, e în stare să facă rău propriei ţări, să ceară suspendarea drepturilor României în UE, suspendarea de plăţi şi mai ştim ce-i mai poate trece prin cap acestei fiinţe mincinoase şi iresponsabile".

Reprezentantul PNL a susţinut că, după modul în care a decurs campania în ziua de joi, se poate afirma că preşedintele suspendat Traian Băsescu se foloseşte de două instrumente pentru a se „agăţa" cu orice preţ de scaun şi de putere: „minciuna şi dezinformarea".

Mihalache l-a acuzat pe Băsescu de faptul că a minţit când a afirmat că nu are legătură cu renovarea Vilei Dante.

Monica Macovei a declarat, joi, că obiectivele cuprinse în documentul semnat de liderii PNL, PSD şi PC ar fi „o lovitură mortală dată sistemului de justiţie din România" şi arată că inamicul public numărul unu al USL este reprezentat de instituţiile fundamentale ale statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite